Hatayspor, Süper Lig'in 11. haftasında evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

Bordo-beyazlı ekibin ve maçın tek golü 6. dakikada Saba Lobjanidze'den geldi. Beşiktaş'ta ise 72. dakikada Mehmet Topal'ın attığı gol VAR'dan izlenerek ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Hatayspor bu galibiyetle birlikte ikinci sıradaki yerini korudu.

Maçın genelinde daha etkili oynayan ve rakibi Beşiktaş'a fazla net bir gol şansı vermeyen ev sahibi ekibinde maçın son düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşandı, galibiyet taraftarlarla birlikte kutlandı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ömer Erdoğan, "Bugüne kadar büyük takımlara karşı galibiyet alamamıştık, bunu çok isteyen bir oyuncu grubu vardı. Attığımız golü çalıştık çünkü Beşiktaş'ın baskıda top kaybı yaptığını analiz ettik. Oyuncularımız da bunu uyguladı, 1-0 galip geldik, çok mutluyuz" dedi.

Sergen Yalçın ise maç sonrası, "Oyuna 1-0 mağlup başladık, amatörce bir gol. Bu seviyede kesinlikle olmaması gereken pozisyonlar. Oyun hatalar oyunu. Sonra pozisyonlarımız var. Çok da iyi oynadığımız söylenemez. Çok da bir şey yapmadık. Deplasmanda kötü oynamaya devam ediyoruz. Bireysel performansları çok aşağıdaydı oyuncuların. Çok da söylenecek bir şey yok." şeklinde konuştu.

Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor, Adana Demirspor deplasmanına konuk olurken, Beşiktaş kendi evinde lider Trabzonspor'u ağırlayacak.

Editör: Haber Merkezi