Samandağ Belediye Başkan Vekili Ayhan Boğday başkanlığında gerçekleşen Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Karara bağlanan maddeler şu şekilde:

1- Bir önceki meclis toplantısı tutanak özeti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

2- Belediyemizin sınırları dahilinde faaliyet gösteren ve bağımsız olarak değerlendirilebilir atık toplayıcılığı yapanlar ile ilgili 2022/6 Sayılı "Bağımsız Atık Toplayıcıların Çalışma Usul ve Esasları" ile ilgili yönetmelik görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

3- Hatay 2. İdare Mahkemesinin 2022/40 İdare sayılı dosyası ile ilgili verilen kararının yerine getirilmesi amacıyla; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birimleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik Esasları çerçevesinde 1 adet 5 Dereceli Mimar kadrosunun ihdası; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesinin 3. Fıkrası gereğince Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel olarak çalıştırılması ve ücretinin tespiti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

4- Belediye Meclisinin Ekim ayında yapacağı toplantının 7 Ekim 2022 Cuma günü saat 15:00'da belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Editör: Haber Merkezi