Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya'nın göz bebeği Uzun Çarşı'da sürdürdüğü restorasyon projesi hakkında milletvekilleri ve ilçe belediye başkanı mevkidaşlarına bilgilendirmeler yaptı.

Uzun Çarşı Restorasyon Projesi ilk etabının sürdürüldüğü bölgede incelemelerde bulunan heyet proje detayları hakkında Başkan Yılmaz'dan bilgi aldı.

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kumlu önceki dönem Belediye Başkanı İbrahim Pac, incelemeler esnasında Başkan Yılmaz'a projeden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

İncelemeler hakkında açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu; "Mazide İpek Yolu üzerinde yer alması hasebiyle önemini koruyan ve ticaretin atan kalbi olan Antakya Tarihi Uzun Çarşı'mızın restorasyon ve güzelleştirme çalışmalarını yerinde inceledik. Restorasyon çalışmaları sonrası Uzun Çarşımız ferah bir görünüme kavuşacak." dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ise açıklamasında, "Hatay'ın kalbi olan Antakya Tarihi Uzun Çarşı'mızın restorasyon ve güzelleştirme çalışmalarını yerinde inceledik. Restorasyon çalışmaları sonrası Uzun Çarşımız ferah bir görünüme kavuşacak. Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

İncelemeler sonrasında heyet Uzun Çarşı girişinde günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi