Maç Sonu: Hatayspor 2-0 Ümraniyespor

HATAYSPOR Şampiyonluk İçin Düğmeye Bastı

Hatayspor Koronavirüs'e önlem olarak seyircisiz oynanan maçta Ümraniyeporu geçerek şampiyonluk yolunda rahat bir nefes aldı.

Bugün Antakya Atatürk stadyumunda Oynanan maçta Hatayspor Seyircisinin desteğini Stat dışından aldığı maçta 2 golle rahat bir galibiyet aldı.

İlk yarısı kontrollü geçen maçta rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiren bordo beyazlılar golü bulamayınca devre o-o berberlikle sonlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Hatayspor maçın başında Rayane’nin ayından bulduğu golle üstün oynadığı maçta 1-0 öne geçti. Taraftar desteğini tribünden olmasa da Stat dışında yoğun şekilde hisseden futbolcuların üstün gayreti maç böyle bitecek derken uzatmalarda Barbosa skoru belirleyen golü attı.

Son saniyelerde gelen bu golle haftayı kayıpsız atlanan HATAYSPOR liderliğini sürdürdü.

Hatayspor'un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Ümraniye maçı bu anlamda bizim için çok önemliydi. Rakiplerimizle aramızda hala puan farkı var ve halen lideriz. Bu liderliği de sonuna kadar devam ettireceğiz. Böyle galibiyetler, takımların, oyuncuların ve kentin daha da birleşmesine neden olur. Ümraniye karşısında aldığımız galibiyetle inşallah ligin boyunu daha da kısaltacağız. Bu galibiyetle moralimiz yükselttik. Galibiyeti Stadyumun dışında 90 dakika hiç durmadan bizi destekleyen taraftarlarımıza hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.(abdulazizhann)

Hatayspor: 2 - Cesar Grup Ümraniyespor: 0

Stat: Antakya Atatürk

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Hüseyin Aylak, Bersan Duran

Hatayspor: Akın Alkan, Rayane (Dk. 75 Furkan Şeker), Mirkan Aydın (Dk. 67 Hamza Gür), Selim Ilgaz, Alican Özfesli, Mesut Çaytemel, Sadi Karaduman, Rahman Buğra Çağıran (Dk. 81 Barbosa), Yusuf Abdioğlu, Popov, Caner Hüseyin Bağ

Cesar Grup Ümraniyespor: Burak Öğür, Nouri, Mücahit Can Akçay (Dk. 66 Gomis), Bahadır Taşdelen (Dk. 67 Mujan), Akabueze, Gökhan Süzen, Serkan Göksu (Dk. 80 Erdem Seçgin), Alaaddin Okumuş, Glumac, Muhammed Gönülaçar, Tarık Tekdal

Goller: Dk. 47 Rayane, Dk. 90+6 Barbosa (Hatayspor)

Kırmızı kart: Gökhan Süzen (Maç bittikten sonra) (Cesar Grup Ümraniyespor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Rahman Buğra Çağıran, Dk. 58 Selim Ilgaz, Dk. 80 Mesut Çaytemel, Dk. 87 Sadi Karaduman (Hatayspor), Dk. 43 Mücahit Can Akçay, Dk. 68 Gomis (Cesar Grup Ümraniyespor)

Editör: Haber Merkezi