Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Limakport İskenderun Limanı'nda çıkan yangına müdahale ederek, söndürülmesini sağlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi adına Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a LimakPort Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Serdar Bacaksız tarafından teşekkür mektubu gönderildi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler sırasında Hatay LimakPort İskenderun Limanı’nda çıkan yangına müdahale eden ekiplere destek vermek amacıyla bölgeye gitti. Gece gündüz demeden yangınla mücadele eden ekipler, yangının söndürülmesi için canla başla çalıştı.

Yangın kısa sürede büyük bir mücadele örneği gösterilerek söndürülürken, bu kapsamda LimakPort Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Serdar Bacaksız tarafından, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç adına teşekkür mektubu gönderildi.

Turhan Serdar Bacaksız imzalı gönderilen teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verildi:

“Sayın başkan, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 şehrimizde etkili olan depremler sonucu yaşadığımız kayıplar bizleri ve milletimizi büyük bir üzüntüye boğarken, Limak Şirketler Topluluğu olarak deprem sonrasında LimakPort İskenderun’da başlayan yangın ile eş zamanlı mücadele etmek zorunda kaldık. Olumsuz hava koşulları sebebiyle kısa sürede yayılan yangın, aralarında Kayseri Büyükşehir Belediyesi yangın söndürme personeli ve araçlarının bulunduğu takviye ekiplerin iş birliği ve müdahalesiyle söndürülmüştür. Yangının kontrol altına alınmasında canla başla mücadele eden ve bizlere destek olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekiplerine sizlerin nezdinde teşekkür ederek, şahsımız ve Limak Şirketler Topluluğu adına şükranlarımızı sunarız.”

Kaynak: igf