AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürdü. Yeşildal ve beraberinde ki heyet Kırıkhan, Hassa, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerinde temaslarda bulundu. Başkan Yeşildal'a ziyaretlerinde, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, İlçe Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları, İl yürütme ve Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Başkan Yeşildal, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "AK Parti olarak 2023 ve 2024 hedeflerimiz var. Bu ülkeyi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde daha yukarıya taşıma hedeflerimiz var. Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Biz Millete Hizmetkar olmaya geldik. Biz bu Aziz Milletin Hizmetkarıyız'. Bize düşen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Liderimize destek olmak onun yükünü almaktır. AK Parti, sadece bir siyasi parti değil, aynı zamanda bir gönül hareketidir. Bizler, teşkilat olarak vatandaşın hayır duasına talibiz dedi. Hatay ilimizde yaşıyoruz ve görüyoruz. Büyükşehir noktasında şehrimizin sıkıntıları var, hizmetsizlik var. Çöp, çukur, çamur bu şehrin kaderi değil. AK Parti olarak Hatay'ı bu dertlerden kurtarmak üzere dertlerimiz var, hedeflerimiz var" dedi.

YEŞİLDAL, MHP TEŞKİLATLARINI DA ZİYARET ETTİ

Gittiği ilçelerde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) teşkilatlarını da ziyaret eden Yeşildal, burada yaptığı konuşmada ise; "Cumhur İttifakı, sağlam temeller üzerine kurulu ülkemizin geleceği için inşa edilmiş bir birlikteliktir. Allah birliğimizi daim etsin" ifadelerine yer verdi.

İLK DURAK KIRIKHAN BELEDİYESİ

Adem Yeşildal ve beraberindeki heyetin ilk durağı Kırıkhan Belediyesi oldu. İl Başkanı Adem Yeşildal, beraberindeki Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kırıkhan İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Yeşildal ve beraberindeki heyet, Kırıkhan Belediyesi'nin ardından Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

YEŞİLDAL, VATANDAŞLARI DİNLEDİ, TEK TEK NOT ALDI

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Milletvekili Hüseyin Yayman, Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Tesislerinde Partililer ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Yeşildal, vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada gündemi değerlendirdi. Vatandaşlara da söz veren Yeşildal, sorunları dinleyerek not tuttu.

HASSA'DA YEŞİLDAL'A YOĞUN İLGİ

Başkan Yeşildal ve beraberindekiler Kırıkhan'ın ardından gittikleri Hassa ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Yeşildal'ı Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve partili vatandaşlar karşıladı. İl Başkanı Adem Yeşildal, Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi Hassa İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Cumhur İttifakı'nın ülkemizde ve ilimizde omuz omuza olduğunun altını çizen Başkan Yeşildal, MHP'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

YEŞİLDAL, REYHANLI VE ALTINÖZÜ İLÇELERİNDE VATANDAŞLARLA VE TEŞKİLAT İLE GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Yeşildal'ı Reyhanlı ilçesinde AK Parti Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, Teşkilat mensupları ve vatandaşlar karşıladı. Başkan Yeşildal ve beraberindekiler Reyhanlı'nın ardından gittikleri Altınözü ilçesinde de yoğun ilgiyle karşılandı. Yeşildal'ı burada Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, teşkilat mensupları ve vatandaşlar karşıladı.

Editör: Haber Merkezi