Kayseri Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde esnafların hizmetine sunacağı ve afet bölgesinde bir ilk olacak Konteyner Çarşı’nın altyapı çalışmaları kapsamında 550 metre içmesuyu şebeke hattı, 500 metre de atık su bağlantı hattı çalışması yaptı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş’ta depremin yaşandığı ilk günden itibaren İçme suyu ve kanalizasyon hizmetini aralıksız sürdürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, depremin ilk anından itibaren deprem bölgesi ile deprem bölgelerinin ihtiyaçları noktasında tüm birimleriyle destek olmaya devam ediyor.

Afet bölgesinde bir ilk olacak Konteyner Çarşı’nın yapımını tüm hızıyla sürdüren Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ayrıca altyapı hizmetleri kapsamında içme suyu ve su bağlantı çalışmalarını da yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yapımı devam eden esnafların kullanacağı Konteyner Çarşı işi kapsamında KASKİ Genel Müdürlüğü, 100 metre 63 mm PE boru, 350 metre 32 mm PE boru, 100 metre 20 mm PE boru ile içmesuyu şebeke hattı ve 50 metre 200 mm Koruge, 350 metre 125 mm PVC boru, 100 metre 110 mm PVC boru ile atık su bağlantı hattı çalışmaları yaptı.

İçme suyu altyapısını yeniden işlevsel hale getirebilmek için canla başla çalışan KASKİ ekipleri, deprem bölgesinde özverili çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: igf