Bölgesel Amatör Ligi 6. Bölge 2. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçmiş yıllarda İskenderun Spor 1967'yi yoktan var ederek Profesyonel lige çıkmasında büyük gayretleri bulunan ve spor camiası tarafından Efsane Başkan olarak hafızalarda yer alan Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal, 5 Temmuz İskenderun Spor'a Arsuz yolu üzerinde faaliyetini sürdüren Mikado Restoran da yemek ikramında bulundu. Yemeğe, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal, Müdür yardımcısı Mevlüt Özer'de katıldı.

Yemek de İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal ile Müdür yardımcısı Mevlüt Özer'e 82 numaralı Turuncu Mavi forma hediye etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada,

"Öncelikle bu güzel organizasyon için Sedat Uysal beye teşekkür ediyorum daha önce de söylediğim gibi yine söylüyorum bu çocuklarımızın başarısı kendilerini ne kadar mutlu ediyorsa, bizi de onlardan daha çok mutlu ediyor gencecik bu kardeşlerimizin hepsi bu işi meslek edinmişler biz de istiyoruz ki bu yuvadan yıldız oyuncular çıksınlar üst liglerde mücadele eden oyuncularımız olsun. Maçlarımız iki hafta sonra başlıyor İnşallah lige iyi başlayıp elimizden geldiğince mücadele ederek sezon sonunda ipi göğüsleyerek sezonu bitirmek hedefindeyiz. Genç kardeşlerimin hepsine inanıyor ve güveniyorum bu sene olmasa bile önümüzdeki senelerde başarıdan başarıya koşacaklarından eminim" dedi.

Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal'da yaptığı açıklamada, "Bu kadar genç futbolcu arkadaşım ile birlikte olduğum için çok mutlu oldum. Sizleri yakından takip ediyorum ve dışarıdan baktığımda sizlerde ne gördüğümü söyleyeyim şehir takımı olsun istiyoruz değil mi şehir takımı olmanın ana esprisi bence %60,%70 bu bölgenin çocukları ile oluşan takım ile yapabilirsiniz tabii ki dışarıdan birkaç arkadaşınız olacak ama takımı bir şehre mal edebilmek için bu bölgenin çocuklarıyla başarının geleceğini inananlardanım" dedi.

Editör: Haber Merkezi