11 Mayıs Şehitler Spor Kompleksinde gerçekleşen eğitimlerde 2009-2013 doğumlu çocuklara formaları Reyhanlı Belediyesi tarafından hediye ediliyor. Antrenman çalışmalarını Reyhanlı İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Kurt, Reyhanlıspor Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Abseyi ve Reyhanlıspor Yönetim Kurulu Üyeleri yakından takip etti.

SPOR KARDEŞLİK VE DOSTLUKTUR

Çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri sağlamak olduğunu belirten Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu: "Çocukların zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerinin de tamamlamasına katkı sunmak istiyoruz. Sporun evrensel boyutlardaki değerlerini çocuklara ve gençlere aşılamak; kardeşlik, dostluk ve takım ruhuyla hareket edebilme gibi günümüz gerekliliklerini içeren alışkanlıklarını kazandırmayı görev bildik. Yaz Futbol Okulu etkinliğimiz ile yaz tatili süresince geleceğimiz olan çocuklarımızın spora yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın yaz futbol okulunda keyifli zaman geçirmeleri ve yeteneklerini geliştirmelerine katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere." diye konuştu.

Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftanın dört günü gerçekleşen yaz futbol okulu, Eylül ayının ilk haftasına kadar devam ederken Antrenör Hocalar Ali Tunç Bayır, Ali Haydar Şanverdi, İhsan Barutçı, gözetiminde eğitim görecek.

Editör: Haber Merkezi