Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu, Belediye Meclisi 2021 Yılı olağan toplatışını sürpriz bir şekilde ziyaret ederek, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'a 2019 Mahalli idareler seçimlerinin 2. Yıl dönümü dolayısıyla çiçek vererek tebrik etti.

MHP İlçe Başkanı Hamza Cirnooğlu burada yaptığı konuşmada; " Değerli Başkanımız Ayhan Yavuz bey ve siz değerli Belediye Meclis üyelerimizi 2. Görev yıl dönümüzü kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz yaptığı başarılı çalışmaları ile ilçemize güzel hizmetler kazandırmıştır. İnanıyorum ki başarılı hizmetler devam edecek ve Kırıkhan güzel bir noktaya gelmeye devam edecektir. Bu vesile ile Sayın Başkanımıza ve Meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ederim." Dedi.

Hamza Cirnooğlu'nun bu jesti üzerine konuşma yapan Başkan Yavuz; " Cumhur İttifakımızın en kıymetli parçası olan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanımız Sayın Hamza Cirnooğlu'na bu anlamlı jestinden dolayı teşekkür ederim.

Ülke genelinde olduğu gibi ilçemize yapılan ve yapılacak olan hizmetlerde de her daim yanımız da olup hizmetlerimize büyük katkı sağlamışlardır. Sayın Başkanımıza bu ince ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederim." Dedi.

Editör: Haber Merkezi