Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, normalleşme süreci kapsamında başlanacak olan yüz yüze Eğitim öncesinde bütün okullarda dezenfekte çalışmaları yaptırdı.

Bilim Kurulu Kararlarına göre Devletimizin normalleşme süreci ile ilgili bazı illerde yüz yüze Eğitime başlama genelgeleri yayınladı.

Bu genelgeler doğrultusunda Orta riskli iller arasında yer alan Hatay'da kontrollü bir şekilde okullarda yüz yüze Eğitim verilmeye başlanıyor.

Eğitimi ve Öğretime her daim ayrı bir önem veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, genelgelerin yayınlanması ile birlikte ivedilikle Kırıkhan'a bağlı 73 Mahallenin tamamında bulunan özel okullar dahil olmak üzere bütün okullarda dezenfekte çalışmaları yaptırdı.

Konuyla ilgili Belediye Temizlik işleri müdürlüğüne özel talimat veren Başkan Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Hamdolsun Ülkemiz de ve İlimizde normalleşme sürecine giriyoruz.

Devletimizin, Virüs illetinin henüz Çin'de duyulması ile birlikte özel Bilim Kurulu ekibi oluşturarak erken tedbir alması Dünya ülkelerine göre virüsle mücadele de Dünya'ya örnek ülke olduk.

Devletimizin başarılı tedbir çalışmaları ve aziz Milletimizin destek, çaba ve gayretleri ile normalleşme sürecine Dünya ülkeleri arasında Türkiye en başta yer almıştır.

Bu Vesile İle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk beye ve ilgili bütün Bakanlarımıza, Bilim Kurulu hocalarımıza, Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, STK Temsilcilerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Ayrıca, gayretli ve sabırlı bir şekilde Devletimizle el ele vererek virüsle beraber mücadele eden Aziz Milletimize de teşekkür ederim.

Hep birlikte kenetlenerek normalleşme sürecine girmeyi başardık. Aynı birliktelikle virüs illetinin kökünü kazıyacağımıza da yürekten inanıyorum.

Normalleşme sürecinde Belediye olarak bizlerde 73 Mahallemizde bulunan bütün okullarımız da yüz yüze eğitim öncesi dezenfekte çalışmaları yaparak, evlatlarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerine imkan sağladık. Bütün Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimize şimdiden başarılar diliyorum." Dedi.

Editör: Haber Merkezi