AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşildal ve beraberindeki heyet Arsuz ilçesinde temaslarda bulundu.

Başkan Yeşildal'a ziyaretlerinde, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Gençlik Kolları İl Başkanı, İl yürütme ve Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

İstişare toplantısında konuşan Başkan Yeşildal, AK Parti'nin hikayesi bir Milletin aşk Hikayesidir. AK Parti, 2023 vizyonu ve 2071 hedefiyle yürüyüşüne devam ediyor. Bu hedefe ilerlerken hepimizin çabası çok önemlidir. Bizler tüm teşkilatımız ile vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmeye ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yeşildal: "Bugün sizlerden tüm gücünüzle bu kutlu dava uğruna son nefesinize kadar çalışmanızı, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise yaptığı konuşmada; ''Bizler 24 saat tüm Teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın emrindeyiz'' dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılanlar söz alarak gündeme yönelik gelişmeler değerlendirildi. Program sonunda Başkan Yeşildal, tüm katılımcılardan çalışma sözü aldı.

Editör: Haber Merkezi