Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel yaptığı yazılı açıklamada Defne'ye Devlet Hastanesi kazandırmak için belediye olarak tüm olanaklarımızı ilgili kurumlara açmaya hazırız" dedi.

Başkan Güzel " Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın en temel vatandaşlık hakkı olan sağlık hizmetlerine kolay erişebilmesini sağlamak için tüm imkanları zorluyoruz.

İlçemize bir hastane kazandırılmasının önemi özellikle pandemi döneminde daha da ön plana çıktı. Konuyla ilgili olarak her platformda görüşmelerimiz devam ediyor. Son olarak İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mustafa Hambolat ve Defne İlçe Sağlık müdürümüz Sayın Dr. Deniz Güzelyurt'la birlikte hastane olabilecek alanlarla ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Umutla ve sevinerek belirtmeliyim ki gerek kentimizin bürokratları gerekse tüm seçilmişleri tüm farklılıklarını bir yana bırakarak Defne'ye hastane kazandırılmasıyla ilgili hemfikir bir tavır içinde ortak paydada buluşuyoruz. Bu konuda emek eden olumlu katkı veren herkese Defne Halkı adına teşekkür ediyorum. 160.000 nüfuslu ilçemizin hastane ihtiyacının karşılanması Defne Belediyesi olarak birinci önceliğimizdir ve bu proje için tüm imkan ve yetkilerimizi sonuna kadar kullanacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi