Antakya Devlet Hastanesi'nde henüz yeni çekilen görüntüler, görenleri dehşete düşürdü. Durumu iyi olmayan ve tedavi için Eski Antakya Devlet Hastanesi polikliniklerine getirilen yaşlı teyzenin sedye olmadığı gerekçesiyle örtü ile taşındığı iddia edildi.

Yaşlı teyzenin yakınları tarafından örtü ile kaldırılan teyzenin durumunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, çevredekilerde o anları kayda aldı. Yaşlı teyzeyi oturtacak bir hasta sandalyesinin dahi olmadığı olayda, yaşlı kadın poliklinik sırasını yerde yatarak bekledi.

GÜVENLİKLER TELEFONLA ÇEKİM YAPINCA DEVREYE GİRDİ!

Yaşlı teyzenin taşınmasına ve öylece yerde kalmasına seyirci kalan hastane görevlileri ve güvenlik görevlileri, telefonlarla çekimler yapılınca duruma tepki gösterdi. Hastaya yardımcı olmak yerine yapılan çekime tepki gösteren güvenlik görevlileri, vatandaşlardan da tepki gelince geri çekildi.

Yaşanan bu durum yürekleri burkarken, yaşlı teyzenin o halini görenler gözyaşlarına hakim olamadı. Duruma tepki gösteren ve görevlilere kızan vatandaşlar bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

Editör: Haber Merkezi