10:10 - HATAY ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ MUSTAFA ATEŞ, ANKARA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
10:09 - GEÇMİŞ OLSUN SAMANDAĞ
08:57 - ANTAKYA BAŞKANINA SARILDI
08:56 - KAYMAKAM KARAMEHMETOĞLU’NUN “HALKLA BULUŞMA TOPLANTISI” ÇATALTEPE MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
08:55 - SİNANLI MAHALLESİ TAZİYE EVİ ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ
08:53 - Hatay’da göçmen kaçakçısına suçüstü
08:52 - Hatay’da göçmen kaçakçısına suçüstü
08:51 - Antakya Medeniyetler Evi’nde 200 vatandaştan kan bağışı
08:50 - Suriye sınırına askeri araç ve mühimmat desteği
08:49 - Süper Ay, ağaç yapraklarının arasından böyle görüntülendi
4 yıllık hizmet süresinde il genelinde 15 bin fidanı toprakla buluşturan Hatay Büyükşehir Belediyesi, kentin belirli noktalarında çürümeye yüz tutarak devrilme tehlikesi ile karşı karşıya kalan ağaçları kesip yerine yeni fidanlar dikiyor.
Şehrin araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Antakya Ulus Meydanı’nda ortadan ikiye ayrılmış bir şekilde aydınlatma direğine yaslanarak ayakta duran ağacı kesen HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, bölgeyi güvenli hale getirdi.
BİR AĞAÇ KESİLDİ YERİNE 2 YENİ AĞAÇ DİKİLDİ
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘Daha Yeşil Bir Hatay’ sloganıyla hareket eden ekipler, tehlike arz eden ağacın kesilmesinin ardından yerine 2 adet yeni ağaç dikerek hem can güvenliğini sağladı hem de kent görünümüne yenilik kazandırdı.