Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Antakya'ya geldi. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz tüm protokol üyeleri ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk'u Hatay Havaalanı'nda karşıladı.

Antakya Belediyesi ana hizmet binasına gerçekleşen ziyarette Başkan Yılmaz ve değerli eşi Saadet Yılmaz'ın ev sahipliğinde AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri hazır bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz'ın makamına da ziyaret gerçekleştiren Bakan Selçuk, Başkan Yılmaz'ın hizmetleri hakkında bilgi aldı, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Başkan Yılmaz, Bakan Selçuk'un belediyeye teşriflerinden onur duyduğunu ifade ettiği konuşmasında; "Sayın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk belediyemize teşrif ettiler. Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, İl Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve Antakya Belediyesi ailesi olarak tüm kadromuzla karşıladığımız Sayın Bakanımızın ziyareti bizleri onurlandırdı. Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Bakan Selçuk ise konuşmasında; "Antakya, gönül belediyeciliğimizin öncü ilçelerinden olmak için var gücüyle çalışıyor.

Milletimizin her bir ferdine dokunan hizmet anlayışımızla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı aşk ile vatandaşlarımıza ulaşacağız." sözlerine yer verdi.

Başkan Yılmaz ziyaretin sonunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk'a plaket ve çeşitli hediyeler takdim ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi