Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Hatay'a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirerek seçilme başarısı gösteren HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası'nda ziyaret ettiler.

Gündeme dair konuların konuşulduğu ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün'e, Gelecek Partisi PYK üyesi Hasan Hüseyin Bozok, Orhan Sucu, Hatay İl Başkanı Can Cankesen, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Hatay'a gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün'ün HGC'ye gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu, Gelecek Partisi Heyeti'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

BASININ SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Hatay'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, "Basının Türkiye'de 4'üncü güç olduğunu hepimiz biliyoruz. Türkiye genelinde basının sıkıntı içerisinde olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bizler Gelecek Partisi olarak, ülkemizin eğitim, sağlık, ekonomi, sanayi ve hayatın her alanında olduğu gibi toplumun haber alma özgürlüğünü elinde bulunduran yerel basının da sorunlarını yakından takip ediyoruz. Hatay'da bulunmaktan son derece mutluyum. Kısa bir süre önce olağan genel kurulunuzu gerçekleştirdiniz. Genel Kurulun yeni yönetime ve üyelerine hayırlı olmasını diliyorum. Burada istişarelerimizi yaptıktan sonra Genel Merkezimizde bu ziyaretlerimizi değerlendireceğiz. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi