İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen 7. Olağan Kongreye Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, İl Başkanı Mustafa Eğe, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Siyasi partilerin ilçe başkanları, STK ve sendika temsilcilerinin yanı sıra ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Divan üyelerinin seçilmesinin ardından İstiklal Marşı okundu. Faaliyet Raporu ve Hesap raporunun okunmasından sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin birer konuşma yaptı.

Güven tazeleyerek yeniden seçilen Başkan Halil İbrahim Çelik, "Adaletin, ahlak ve maneviyatın hakim olması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yola ikna edilmişler ile değil, inananlar ile çıkılır" dedi.

Saadet Partisi Parti Sözcüsü Birol Aydın ise hükümete seslenerek, "1,5 yıl daha bu ülkenin yönetiminde siz varsınız. Öyle ise süreçte ülkeyi kalkındıracak, faizin, dövizin nasıl düştüğünü üreterek, hukukun kamil manada uygulandığını gösterin bizde alkışlarız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara ROZET takıldı ve oy kullanımına geçildi.

Editör: Haber Merkezi