İçişleri Bakanlığının Kırsal Altyapıya Destek Projesi (KIRDES) kapsamında Hatay Valiliği ve Yayladağı Belediyesi protokolü ile Yoncakaya ve Karamağara bölgesinde yol yapım çalışmaları gerçekleşti.

Yolların tamamlandığını belirten Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın: “İçişleri Bakanlığı Kırdes programı kapsamında Yoncakaya yoluna yapılan sıcak asfalt işlemi ardından sürücü ve yayaların yol güvenliği için şerit çekilmesi işlemi ile Karamağara bölgesine "Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında kilit taşı kaplama çalışmalarımız gerçekleştirildi. Karamağara bölgesine yaklaşık 6.5 km kilit taşı ve kaplama çalışması yapılırken 6.5 km Yoncakaya Mahallemize sıcak asfalt çalışması uygulandı. Katkılarından dolayı İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Hatay Valimiz Rahmi Doğan ve Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mahallelerimize ve Yayladağı’mıza hayırlı olsun.” Diye konuştu.

YAYLADAĞI’NDA YONCAKAYA VE KARAMAĞARA YOLLARI TAMAMLANDI (3)YAYLADAĞI’NDA YONCAKAYA VE KARAMAĞARA YOLLARI TAMAMLANDI (2)

Editör: Ümran Turan