Yıllardır her gün binlerce ihtiyaç sahibinin sıcak yemek ihtiyacını karşılayan Büyükşehir Belediyesi Aşevi, şehrimize gelen depremzede ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle hayırsever vatandaşların bağışlarını bekliyor.ESKİŞEHİR (İGFA) - “Şehir Paylaşmaktır” anlayışıyla Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkânları ve bağışta bulunan hayırsever Eskişehirlilerin katkılarıyla önemli bir sosyal yardım merkezi haline dönüşen aşevi, yılın 12 ayı binlerce gerçek ihtiyaç sahibine ulaşıyor.

İhtiyaç sahibi yaşlı ve evinden çıkamayacak durumda olan vatandaşların da evlerine özel servis yapan Büyükşehir Belediyesi Aşevi, büyük deprem afeti sonrası şehrimize gelen ihtiyaç sahibi depremzedelere de günlük yemek dağıtımı gerçekleştirirken yaklaşan Ramazan ayı öncesi duyarlı ve hayırsever vatandaşların desteğini bekliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ekonomik şartların ağırlaştığı bu dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sayısı da artıyor. Hizmete başladığı günden bugüne on binlerce yurttaşımıza yardım elini uzatan Aşevimize, sizler de bağışlarınızla destek olabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Yemek yardımı alacak vatandaşların gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadığının ciddi araştırmalarla tespit edildiğini vurgulayan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, taleplerin her geçen gün arttığını belirterek vatandaşların da bu sürece destekleriyle katkıda bulunabileceğini ifade ettiler. Yetkililer Büyükşehir Belediyesi Aşevi’ne bağış yapmak isteyen kişi ve kuruluşların Vakıfbank Eskişehir Şubesi’nin TR78 0001 5001 5800 7319 7544 35 nolu İBAN hesabına bağış yapılabileceğini ifade ettiler.

Kaynak: igf