İlçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, gittiği Kırıkhan İlçesi’nde de büyük bir coşkuyla karşılandı.

İlçede sırasıyla ilçe kaymakamlığı, yerel gazete işletme sahipleri, esnaflar, esnaf odaları ve ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Yeloğlu’na AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başkan Yeloğlu ve beraberindekilere gittiği her yerde yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yeloğlu sorunları dinledi, ilçede yapılması gereken eksiklikler hakkında bilgi aldı. Son ziyaret olan Kırıkhan İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yeloğlu burada bir konuşma yaptı.

KIRIKHANDAN DOLAYI GÖNLÜM RAHAT

Kırıkhan İlçesi’nde yoğun katılımla karşılandığı ilçe teşkilatında konuşan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu; “Kırıkhan ilçemize geç gelmemin sebebi ilçemiz biliyoruz ki emin ellerde. İlçemizle ilgili gönlüm rahat. AK Partimiz kurulduğundan bu yana her zaman partimizi desteklediniz. Kırıkhan insanı her zaman devletinin ve milletinin yanında yer almıştır.Bu dün de böyleydi bu günde böyledir. Devletimiz hamdolsun ki sizlere hizmet anlamında bizlere makamlar sağladı. Kırıkhan ilçemize hizmet yaparken elimizden ne geliyorsa yaptık. Biliyorum ki hiç birinizin niyeti körü körüne particilik değildir. Esas amacımız siyaseti araç olarak kullanıp memlekete ve millete hizmet üretmek, hizmet etmek.” Dedi.

AK PARTİ DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR

AK Partili olmanın gururu içerisinde olduğunu belirten Başkan Yeloğlu; “Çünkü memleketimize ve milletimize en iyi hizmetleri AK Parti çatısı altında yapıyoruz.Bu gün geçtiğimiz süreçte biraz daha nazik bir durum oluştu. AK Parti demek Türkiye demektir. Başımızdaki liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan demek, Türkiye demektir. Birbirinden ayırt etmememiz lazım, çünkü dışımızdaki mihrakların hiç biri ayırt etmiyor. Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenler bir olup AK Partimizi lekeliyorlar. Biliyorlar ki AK Parti ve Genel Başkanımız diz çökerse Türkiye diz çöker.Bir yandan Cumhuriyet Halk Partisi güya Atatürk’ün partisi devletçi parti, öbür yanda HDP, başka bir tarafta kendisini ülkücüyüm diye tanıtmaya çalışan İYİ Parti, oda yetmediği gibi hiç anlam veremediğimiz Saadet Partisi, bunlarda yetmedi, dışarıdan destek Terör Örgütü FETÖ. Beş benzemez bir oldular bütün seçimlerde AK Partiye karşı yarıştılar. İstanbul ve Ankara’da ilginç bir algı yönetimi yapıldı ve buralarda belediye başkanlıklarını kaybettik. Çok şükür ki meclis ağırlığı Ankara’da ve İstanbul’da Hatay’da da olduğu gibi AK Parti’nin elinde. Ben inanıyorum ki birçok vatandaşımız keşke oyumuzu vermeseydik diyor. Çünkü sıkıntıları görmeye başladılar. Verilen sözlerin tutulmadığını yaşamaya başladılar. Bizler bu seçim sonuçlarından ders çıkaracağız. Hep daha ileriye bakacağız. Esas amacımız milletimize hizmet etmektir. Bizler her zaman mazlumun sesi olacağız. Hem kendi içimizde hem de Dünya devletlerinde.” Diye konuştu.

ÇİFTÇİMİZİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Başkan Yeloğlu konuşmasının sonunda; “AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Tarım Bakanımızla görüştüler. Pamuk ile ilgili sorunları dile getirdiler. Bu sene pamukta verim de fiyatta çok düşük. Tüm sorunlar masaya yatırıldı, görüşüldü. Bunun yanında çiftçilerimizin borçlarının ertelenmesi konusu taleplerimizden bir tanesi. Bir de çiftçimizi rahatlatacak bir kredinin sağlanması konusu. Bu konular masada konuşuldu. Sonuçlarını hep beraber inşallah göreceğiz. Mutlaka olumlu sonuçların alınacağına inanıyorum. Hatay’ımız iklim yönüyle de tarım yönüyle de çok elverişli bir memleket.” İfadelerini kullandı.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik de yaptığı konuşmasında; “Biz Kırıkhan İlçe teşkilatı olarak mahalle başkanlarımızla, yönetim kurulu üyelerimizle Belediye meclis üyelerimizle toplantılarımızı yapıp belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmaların sonucu Hatay’ın motoru dediğimiz Kırıkhan İlçe teşkilatı. Sizlerin desteğiyle her daim inşallah böyle olacak. Bizlerde elimizden geldiğince sizlerde daha çok bir araya gelip istişarelerde bulunacağız. “ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe teşkilatındaki program çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Editör: Haber Merkezi