Buhara, Yuvalı, Yoluklar, Yukarıkarafakılı ve Söğüt mahallelerinde vatandaşlar ve muhtarlar ile buluşan Başkan Savaş büyük ilgi ve sevgi ile karşılandı.

"ÇİFTÇİMİZE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

İl genelindeki çiftçilere yapmış oldukları destek ve kırsal kalkınma projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Savaş, "Biz Hatay genelinde çiftçilerimize fide ve tohum desteğinde bulunuyoruz. Verimi arttırmak için ürettiğimiz gübreleri uygun fiyata satıyoruz. Ekilen ürünlere de alım garantisi veriyoruz. Çiftçimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Hatay'ın vermiş olduğu vergi rakamları ile ayrılan bütçe arasında ciddi bir farkın olduğunu da sözlerine ekleyen Savaş yatırımın aksine borç yüklendiğini dile getirdi.

"ALTYAPI VE ÜSTYAPI YAPMAYALIM DİYE BİZİMLE ÇOK UĞRAŞIYORLAR"

HBB'nin Hassa'ya ve il geneline yaptığı hizmetlerden bahseden Lütfü Savaş, "Hassa'ya altyapı yapacağımız zaman belediye başkanınız altyapı yapılmasın diye mecliste oy kullandı. Bunu herkesin duyması ve bilmesi lazım. Altyapı ve üstyapı yapamayalım diye bizimle çok uğraşıyorlar. Fakat biz çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Gereksiz harcanan paraları da hizmet için harcamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"ARTIK ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ DÜŞÜNEREK HAREKET ETMEMİZ LAZIM"

Türkiye'deki ekonomik tablonun gittikçe gerilediğini de söyleyen Savaş, "Millet İttifakı'nın iktidarda olması lazım. 6'lı masa ülkenin menfaatlerini düşünerek kuruldu. Artık çocuklarımızı ve gençlerimizi düşünerek hareket etmemiz lazım. Çocuklarımız bu ülkeden gitmek istiyorlarsa ve köydeki insanlarımız da iş için şehir dışında çalışmaya gidiyorlarsa bunu herkesin düşünmesi lazım" diyerek seçimlerde herkesin daha bilinçli bir şekilde oy kullanması gerektiğini vurguladı.

CHP Hassa İlçe Başkanlığına da ziyaret gerçekleştirerek yöneticiler ve vatandaşlar ile buluşan Savaş, fikir ve talepleri dinledi.

Ayrıca Başkan Savaş, İyi Parti Hassa İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek Millet İttifakı ortağı İyi Parti'nin 5. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Hassalı mahalle sakinleri de ayırım gözetmeksizin Hatay'ın her ilçesine eşit hizmet veren Lütfü Savaş'a teşekkür etti.

Ziyaretlerinde Lütfü Savaş'a CHP Hassa İlçe Başkanı Murat Göçer ve parti yöneticileri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi