Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki ibadethanelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda Kumlu'daki ibadethaneler özenle temizlendi.

Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ortamlarda gerçekleştirmesi için çalışmalarını titizlikle yürüten HBB ekiplerinin çabası vatandaşlardan ve din insanlarından büyük takdir gördü.

HBB ekiplerinin dezenfekte ve temizlik çalışmaları hakkında düşüncelerini paylaşan kumlu Fevzi Çakmak Cami İmamı Ahmet Güder, "Hatay Büyükşehir Belediyemizin özellikle pandemi sürecinde yaptığı hizmetlerden memnunuz. HBB ekipleri hem camimizi temizleyip hem etrafını dezenfekte ettiler" diyerek yapılan çalışmalardan dolayı HBB ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Kumlulu vatandaşlar da HBB ekiplerinin yaptığı çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaştı. Camilerin onarım, bakım ve temizlik çalışmalarından dolayı HBB Başkanı Lütfü Savaş ve ekiplerine teşekkürlerini ileten vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirdi.

HBB ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ibadethanelerde gerçekleştirilen çalışmaların tüm ilçelerde aynı özen ve hassasiyetle yapılacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi