Uzun süredirAntakya Ticaret Borsası ve Antakya Rotary Kulübü işbirliği ile düzenlenmekte olan Tülin Erduran’ın Doğru, Etkileyici ve Güzel Türkçe İçin Diksiyon Eğitimi Seminerleri19 Ekim Cumartesi sabahı gerçekleştirilecek törenle başlıyor.

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu ve Antakya Rotary Kulübü Dönem Başkanı Uzm.Dr.Helda Binnur Deveci yaptıkları açıklamada,yetişkin eğitiminde büyük önem taşıyan böylesine önemli bir toplumhizmetini sunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek hazırlıkların tamamlandığını, kayıtların başladığını bildirdiler.

Antakya Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda yapılacak seminerler önceki dönemlerde olduğu gibi 10 hafta sürecek. Katılımcılar Cumartesi günleri saat 9.30’dan itibaren ard arda gerçekleşecek üç oturumla, toplam 30 ders saati uygulamalı eğitim alacaklar. Seminerler sona erdiğinde Katılım Belge Töreni düzenlenecek.

Antakya Rotary Kulübü etkinliği olarak projelendirilenseminerlerin eğitmenliğiniE.ÖğretimGörevlisi (MKÜ) Tülin Erduran yinegönüllü olarak üstlenecek.

Seminer programı sadece diksiyon eğitimi ile sınırlı değil. Zengin bir içeriği barındırıyor. Özünde “Konuş ki seni görebileyim” sözünün doğruluğu var. Doğru Nefes Alma uygulamalarıyla başlayan eğitim; Türkçenin Ses Bilgisi(fonetik) ve Söyleyiş Özellikleri, Beden Dilini de içeren Sözel İletişim Becerileri, Etkili Konuşma, Hitabet Kuralları, Medya(Yayın) Konuşması, Topluluk Önünde Konuşma, Uygulamalı Sunuş Yöntemleri gibi ana başlıkları içeriyor. Eğitim, özgüven kazanan katılımcıların coşku ve zevkle yaptıkları sunumlarla renkleniyor.

2005 yılından bu yana her dönem yoğun ilgi ile izlenen seminerlere; Türkçenin güzelliklerinden yararlanarak kendini geliştirmek isteyen, hangi konumda bulunursa bulunsun donanımlı ve kusursuz bir birey olarak toplumda yer almaya özen gösteren yüzlerce yetişkinkatıldı.

Başvuru bilgilerine0534 505 4858 numaralı telefondan ulaşabilir.

Editör: Haber Merkezi