Kırıkhan Kaymakamız Mahmuthan Arslan ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhurbaşkanlığı talimatları doğrultusunda Türkiye genelinde başlatılan denetim çalışmalarını Kırıkhan'da da yaptı.

Denetim Çalışmalarına, Kaymakam Mahmuthan Arslan ve Başkan Ayhan Yavuz ile birlikte İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kenan Özmen, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. İlçe genelinde esnaflara yapılan denetimlerde esnafların Maske, Sosyal Mesafeye uyum ve Hijyen kurallarına uyup uymadıkları konusunda kontroller yapıldı.

Yapılan denetimlerle ilgili ortak açıklama yapan Kaymakam ARSLAN ve Başkan YAVUZ; " Devletimizin Koronavirüsün (covid-19) Çin'de duyulduğu ilk günden bugüne aldığı başarılı tedbir çalışmaları sonucunda Ülkemiz de kısmi normalleşme sürecine girmiş bulunmaktayız.

Bu noktada İllimiz de çok şükür sarı kodda yani orta derecede risk gurubunda bulunmakta.

Her ne kadar kısmi normalleşme sürecine girilse de tedbirler konusunda büyük hassasiyet gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin Ülkemiz genelinde başlatmış olduğu denetim çalışma talimatlarına bizlerde uyarak ilçemiz genelinde denetim çalışmalarımızı yaptık. Bu günden sonra da haftalık rutin olarak denetimlerimizi yapacağız.

Değerli hemşerilerimizden ricamız, kısmi normalleşme sürecine girmemiz dolayısıyla rehavete kapılmamalı ve pandemi kurallarına uymalarıdır. Virüs illetinden tamamen kurtuluncaya kadara Devletimizle birlikte el ele vererek kurallara uymayı sürdürmeliyiz." Dediler.

Editör: Haber Merkezi