Antakya Belediyesi ekipleri, içleri ısıtan sıcak çorba ikramlarına devam ediyor. Başkan İzzettin Yılmaz'ın talimatlarıyla hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında olan emniyet güçlerimize ikramlar hazırlayarak, bulundukları kontrol noktalarına ulaştırdı. Emniyet mensupları soğuk kış günlerinde içlerini ısıtan çorbanın ve hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, zorlu görevlerinde kolaylıklar dilediği emniyet güçlerimize hitaben yaptığı sosyal medya paylaşımında şu görüşlere yer verdi: "Emniyet güçlerimizin kontrol noktalarına ekiplerimiz aracılığıyla çorba ve çay ikramında bulunduk. Aslında amaç emniyet mensuplarımızın manevi anlamda yanında olmak ve bir bardak sıcak çorbayla onların içini ısıtmaktı. Soğuk havada sıcak bir buluşma oldu. Emniyet mensubu arkadaşlar bize selam iletmişler, selamlarının başımın üstünde yeri var. Rabbim tüm emniyet ve güvenlik güçlerimizi korusun inşallah."

Kontrol noktalarında hizmet veren emniyet güçlerimiz, ikramdan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Soğuk kış gününde içimizi ısıtan bu ikramdan dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz'a ve belediye ekiplerine yapmış oldukları ikramlardan dolayı teşekkür ederiz." dediler.

Editör: Haber Merkezi