Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Yönetim Kurulu tarafından 2020 yılında aldığı karar ile faaliyetine son verilen HGC Dörtyol Temsilciliği'nin kapatılmasının ardından bu yıl içerisinde aldığı yeni karar ile HGC Erzin Temsilciliği'nin kurulmasına karar vererek HGC Erzin Temsilciliği'ne İHA Erzin Muhabiri ve Yeşil Kent Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Uras getirildi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun bu yıl aldığı karar ile kurulmasına karar verilen HGC Erzin Temsilciliği'ne İHA Erzin Muhabiri ve Yeşil Kent Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Uras getirildi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, 2021 yılında alınan karar ile HGC Erzin Temsilciliği'nin kurulması sonrasında göreve getirilen Mehmet Uras'ı çalışma ofisinde ziyaret etti. Ziyarette görüşlerini dile getiren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, "2020 yılında kapatma kararı aldığımız HGC Dörtyol Temsilciliği'nin ardından bugünden sonra Payas, Dörtyol ve Erzin İlçelerimizin de içerisinde bulunduğu HGC Erzin Temsilciliği hayırlı olsun. Meslektaşımız ve üyemiz Mehmet Uras'ın bilgi, birikim, donanım ve tecrübeleriyle bu görevi başarıyla sürdüreceğine inancım sonsuzdur. Hayırlı olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi