Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe'nin yeni teknik direktörü Hataylı başarılı tendik direktörü İlhan Palut oldu.

GÖZTEPE PALUT'LA 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya karşı 4-1'lik mağlubiyetin ardından teknik tirektörü Tamer Tuna ile yollarını ayıran Göztepe Hatayspor ile harikalar yaratan ve futbol kamuoyunun takdirini kazanan İlhan Palut ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. İlhan Palut ve ekibi dün gerçekleştirilen Urla Adnan Süvari Tesisleri’ndeki antrenmanla işbaşı yaptı.

İLK ANTRENÖRLÜK DENEYİMİ HATAYSPOR'DA

Hatayspor'da hem futbolculuk döneminde hem de teknik direktörlük döneminde başarılı bir grafik sergilen 42 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut Spor Toto 1'nci, 2'nci ve 3'üncü ligde formasını giydiği Hatayspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Palut bunun dışında Ümraniyespor'da ise yardımcı antrenörlük olarak şampiyonluk yaşayarak adından söz ettirmişti.

KARNESİ BAŞARILARLA DOLU

Genç teknik adam İlhan Palut Hatayspor'da antrenörlük karnesinde ilk sezon Spor Toto 2'nci Lig'de play-off oynattığı takımını ertesi sezon şampiyon yaparak Spor Toto 1. Lige çıkartma başarısı gösterdi. Palut geçen sezon ise Hatayspor'a 1. Lig'de Play-Off finali oynatıp Süper Lig'i seri penaltılarla kaçırdı. Palut, bu sezon 1. Lig'de Hatay'daki görevinden ligin 6. haftasında Eskişehirspor'u 1-0 yendikleri maç sonrasında görevine son verilerek ayrıldı. İlhan Palut ayrıca Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in son 3 yılda takımı emanet ettiği üçüncü Süper Lig deneyimi olmayan teknik adam olacak. Haber: Mahmut TUNCAY

Editör: Haber Merkezi