Gerçekleşen görüşmede, Hatay’daki yerel basının mevcut durumu, deprem sonrası yaşanan sorunlar ve gazetecilerin sahada karşılaştığı zorluklar masaya yatırıldı. Mazmanoğlu, Hatay’da görev yapan basın emekçilerinin büyük özveriyle çalıştığını vurgulayarak, HGC’nin yürüttüğü faaliyetler ve destek çalışmaları hakkında detaylı bilgi aktardı.
BAHÇELİ: YEREL BASIN DEMOKRASİ İÇİN ŞART
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise basının kamuoyunu doğru bilgilendirme konusundaki rolüne dikkat çekti. Bahçeli, özellikle yerel basının güçlenmesinin demokrasinin sağlıklı işleyişi açısından hayati önem taşıdığını ifade etti.
ZİYARET HATIRA FOTOĞRAFI İLE SONLANDI
Karşılıklı iyi niyet mesajlarının paylaşıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Görüşmenin, Hatay yerel basını ile merkezi yönetim arasında köprü kurulması açısından önemli bir adım olduğu belirtildi.





