Hatay Sörf Merkezi’nin yeni yerleşkesinin açılış programı; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Nacioğlu, Ahbap Derneği Kurucusu Haluk Levent ve çok sayıda protokol üyesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Erzin’de Servis Minibüsü ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü, 14 Yaralı
Erzin’de Servis Minibüsü ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü, 14 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Açılış töreninde Hatay Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Yönetim Kurulu Üyesi Berket Zeytun ile Meclis Üyeleri Hüseyin Emir ve Özer Ökten de hazır bulundu.

Gençlerin ve çocukların güvenli bir ortamda sporla ve denizle iç içe vakit geçirmelerine imkân tanıyacak merkezin, hem Hatay’a hem de bölgeye hayırlı olması temenni edildi. Yetkililer, tesisin gençlerin sosyal ve sportif gelişimine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Muhabir: Cemile Özdemir