Teknik Direktör Murat Şahin, zorlu geçen sezonda istenilen sonuçlara ulaşılamadığını belirterek, “Bu kulüp yeniden ayağa kalkacak, kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bordo-beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Rams Başakşehir’e 4-2 mağlup olarak küme düşmesi kesinleşen takımlar arasında yer aldı. Sezonun bitimine dört hafta kala Süper Lig defterini kapatan Hatayspor’da hedef artık genç futbolculara şans tanımak ve gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek.

Hatayspor Teknik Direktörü Hugo Almeida hedeflerini anlattı:
Hatayspor Teknik Direktörü Hugo Almeida hedeflerini anlattı:
İçeriği Görüntüle

Mersin’de Kararlılık Mesajı

Hatayspor, 35. haftada karşılaşacağı Göztepe maçı hazırlıklarına Mersin’de başladı. Morallerin düşük olmasına rağmen Erdemli Atış Poligonu sahasında sürdürülen antrenmanlarda takımın kararlılığı dikkat çekti.

Antrenmanlar rejenerasyon çalışmalarıyla başlarken, pas ve taktik ağırlıklı çalışmalarla devam etti. Oyuncuların bir bölümü dar alanda çift kale maç yaparken, teknik direktör Murat Şahin yönetiminde bireysel antrenmanlara da yer verildi.

Gençlere Şans, Geleceğe Yatırım

Teknik Direktör Şahin, “Son haftalarda yaşadığımız puan kayıpları hedefimizin gerisinde kalmamıza neden oldu. Ancak bu kulüp geçmişte de birçok zorluğun üstesinden geldi. Şimdi önümüze bakacağız. Göztepe maçı başta olmak üzere kalan maçları genç oyuncularımızın gelişimi için değerlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

Bordo-beyazlı ekip, haftayı Mersin’de yapacağı çalışmalarla tamamlayacak ve Göztepe karşılaşmasına hazır hale gelecek.