Antakya Gastronomi Çarşısı’nda Alışveriş Şenliği Coşkusu
Antakya Gastronomi Çarşısı’nda Alışveriş Şenliği Coşkusu
İçeriği Görüntüle

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kentte kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. HBB tarafından düzenlenen klasik müzik resitali, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, dünyaca tanınan keman sanatçısı Aiman Mussakhajayeva ile piyanist Çağdaş Özkan sahne aldı. Sanatseverler, keman ve piyanonun uyumuyla unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Whats App Image 2026 05 09 At 13.42.26 3 20260509135713959Programda sanatçılar, klasik müziğe dair deneyimlerini ve sanat yolculuklarını da katılımcılarla paylaştı. Etkinlik boyunca salonda duygu dolu ve keyifli anlar yaşandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kültür ve sanat faaliyetleriyle vatandaşları sanatla buluşturmaya devam edeceklerini belirterek, programa katılan sanatçılara teşekkür etti.

Gece sonunda HBB yetkilileri tarafından Aiman Mussakhajayeva ve Çağdaş Özkan’a çiçek takdim edildi. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Whats App Image 2026 05 09 At 13.42.27 1 20260509135713963

Muhabir: Cemile Özdemir