Yaptığı sosyal yardımlarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Ramazan ayı öncesinde anlamlı bir destek daha sağladı. Tilbe, Gazze’de kurulacak 12 bin kişilik iftar sofrasının hazırlıklarını tamamlayarak organizasyonun ücretini ödedi.

Geçtiğimiz ay Filistinli aileler için 300 bin dolar bağışta bulunan sanatçı, aynı destek kapsamında Gazze’de çadır kent kurulmasına da katkı sağlamıştı. Kudüs Gönüllüleri Derneği aracılığıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, bağışın Gazze’deki Mevedde Yardım Kuruluşu’na ulaştırıldığı ve çadır kentlerin inşasının hızla devam ettiği belirtildi. Dernek yetkilileri, Ramazan ayına kadar çadır kentlerin tamamlanmasının hedeflendiğini ve iftar organizasyonlarının burada yaşayan ailelere ulaştırılacağını açıkladı.

Yıldız Tilbe’nin yardım faaliyetleri yalnızca yurt dışıyla sınırlı kalmadı. Sanatçının, İstanbul Sultangazi’de uzun yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere düzenli destek verdiği de ortaya çıktı. Mahalle Muhtarı Ümit Doğan, Tilbe’nin 7–8 yıldır bölgeyi ziyaret ederek engelli, yetim ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladığını belirterek teşekkür etti.

Ramazan öncesinde hız kazanan yardım çalışmalarıyla Yıldız Tilbe, dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor.

HBB Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Tedavi Gören Eren İlk Adımlarını Attı!
HBB Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Tedavi Gören Eren İlk Adımlarını Attı!
İçeriği Görüntüle